Schedule

AIEC will provide an interesting and exciting program, unique social events and networking opportunities. 

All events will be held online and can be accessed via the Virtual Attendee Hub. 

All times below are in local Australian Daylight Standard Time (AEDT) / UTC +11.  

Daylight saving time will be observed in Victoria, New South Wales, ACT and Tasmania from Sunday 3 October 2021. 

Important update:
Please note the Opening Plenary, including the welcome addresses and the announcment of IEAA Excellence Awards will now be held on Tuesday 5 October (instead of Wednesday 6 October)

View online program   Download program at a glance

Tuesday 5 October

AEDT / UTC +11

11:00 – 18:00

Registration open

01:00 – 17:00

Speakers' Green Room open

11:00 – 18:00

Braindate 

11:00 – 18:00

Exhibition open

16:00 – 16:45

IEAA Networks' Meet & Greet

17:00 – 17:45

Opening Plenary (Welcome and IEAA Excellence Awards)

17:45 – 18:45

Welcome Reception 

Wednesday 6 October

AEDT / UTC +11

9:00 – 18:00

Registration open

10:00 – 17:00

Speakers' Green Room open

9:00 – 18:00

Braindate 

9:00 – 18:00

Exhibition open

10:00 – 10:45

TBA

10:45 – 11:00

Networking break #101

11:00 – 12:00

Plenary | Keynote: Bernard Salt AM 

12:00 – 12:30

Networking break #102

12:30 – 13:00

Sessions 1.1. 

13:00 – 13:15

Networking break #103

13:15 – 13:45

Sessions 1.2. 

13:45 – 14:45

Networking break #104

14:45 – 15:15

Sessions 1.3. 

15:15 – 15:30

Networking break #105

15:30 – 16:00

Sessions 1.4. 

16:00 – 16:30

Networking break #106

16:30 – 17:00

Sessions 1.5. 

17:00 – 17:15

Networking break #107

17:15 – 17:45

Sessions 1.6. 

17:45 – 18:00

Networking break #108

18:00 – 19:00 

Magical Happy Hour – Sponsored by IELTS 

Thursday 7 October

AEDT / UTC + 11

09:00 – 18:00

Registration open

09:00 – 18:00

Speakers' Green Room open

09:00 – 18:00

Braindate 

09:00 – 18:00

Exhibition open

9:30 – 10:30

Mini-plenary | Dr Greg Barton

Mini-plenary | Danielle Di-Masi

10:45 – 11:00

Networking break #201 (15 min)

11:00 – 11:30

Sessions 2.1. 

11:30 – 11:45

Networking break 202 (15 min)

11:45 – 12:15

Sessions 2.2. 

12:15 – 13:15

Networking break #203 (60 min)

12:30 – 13:00

IEAA AGM 

13:15 – 13:45

Sessions 2.3. 

13:45 – 14:00

Networking break #204 (15 min)

14:00 – 14:30

Sessions 2.4. 

14:30 – 15:00

Networking break #205 (30 min)

15:00 – 15:30

Sessions 2.5. 

15:30 – 15:45

Networking break #206 (15 min)

15:45 – 16:15

Sessions 2.6. 

16:15 – 16:45

Networking break #207 (30 min)

16:45 – 17:15

Sessions 2.7. 

17:15 – 17:30

Networking break #208 (15 min)

17:30 – 18:00

Sessions 2.8. 

18:00 – 18:15

Networking break #209 (15 min)

18:15 – 19:15

Time to Rock 'n' Roll – Sponsored by IDP

Friday 8 October

AEDT / UTC +11

9:00 – 14:00

Registration open 

9:00 – 14:00

Braindate

9:00 – 14:00

Exhibition open

9:00 – 9:30 

Plenary session | Keynote: The Hon. Alan Tudge

9:30 – 10:00

Networking 

10:00 – 10:45

Plenary session | Keynote: Dee Madigan

10:45 – 11:00

Networking #301

11:00 – 11:45

Plenary session | Keynote: Ciara Lancaster

11:45 – 12:15

Networking Break #302 (30 min)

12:15 – 13:15

Plenary session | Keynote; Fatima Bhutto

13:15 – 13:45

Closing Plenary 

13:45 – 14:00

Networking #303